Exercitiu de iubire

Pentru ca miine este Izvorul Tamaduirii, va invit sa facem impreuna un exercitiu simplu.

Sa privim inauntrul nostru si sa credem ce e scris in Biblie, fiecare cuvint. Nimic nu este intimplator si nimic nu exista in planul fizic fara sa existe mai intii in planul transcendent. Iar toate cele din planul transcendent ne sint traduse in cuvinte in Biblie. Daca sufletul nostru este insusi ingerul nostru pazitor, iar acesta este nascut din Duhul lui Dumnezeu (prin suflarea asupra tarinei, duhul 1 i-a dat viata lui Adam), sintem cu totii copiii lui Dumnezeu si fiinte de lumina, nemuritoare. Ce responsabilitate avem? Cum trebuie sa ne traim vietile?

„Sa iubesti pre Domnul Dumnezeul tau din toata inima ta, si din tot sufletul tau, si din toata virtutea ta, si din tot cugetul tau; si pre aproapele tau ca insuti pre tine.” Luca 10:27

Unitatea corpurilor emotional, spiritual, fizic si mental – un exercitiu de iubire. „Aceasta sa faci si vei fi viu!

Iubind pe Dumnezeu, ne iubim pe noi insine, Duh din Duhul Lui, lumina din lumina – si pe aproapele, inger de lumina ca si noi, frate si totodata acelasi.

Haideti sa inchidem ochii si sa visam la un suflet de lumina colectiv, iar cind ii deschidem, sa nu ne uitam visul. Mai putem fi aceeasi dupa ce-am trait o asemenea stare? Dar daca am fi la fel de acum inainte, 24/7? Putem sa traim la acelasi nivel, cu aceasta responsabilitate pe umeri? Ce s-ar intimpla daca toti am merge cu aceeasi stare sa bem miine din Izvorul Tamaduirii?

La multi ani! Hristos a inviat!

 


  1. Expresia „Si-a dat duhul” ne-ar intari in ideea ca respiratia este manifestarea fizica a sufletului, insa „Duhul lui Dumnezeu se purta pe deasupra apelor” (Geneza 1:2), moastele placut mirositoare ale sfintilor (cei cu sufletele vesnic vii, vezi si Marcu 9:1), precum si opusul, duhoare, cu verbul duhneste, dau indicatii ca Duhul omniprezent, inauntrul si in afara noastra, se manifesta in lumea materiala prin aer. Daca omul fara suflet nu este om, fara de aer corpul fizic, trupul, nu poate trai. Iar daca inauntrul nostru Lumina este inlocuita de intuneric, mirosul ne tradeaza. Iata si motivul pentru care s-au inventat parfumurile si apa de gura – si motivul pentru care se falsifica cele naturale. Mirosul de hoit insoteste din timpul vietii trupurile fara suflet… 
Reclame

2 comentarii

Opinii? Comentarii? Aici le puteti exprima liber:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s